Sakarya Ankara Arası Kaç Km: Sakarya Ankara Arası Uzaklık Ne Kadardır?

Paylaş
 


Bugün Sakarya Ankara arası kaç km Sakarya Ankara arası uzaklık nekadardır Sakarya ile Ankara arası uzaklık yaklaşık olarak 312, 6 kilometredir. Buradan bakıldığı üzere ise her iki kentimiz arası mesafe orta düzeydedir. Sakarya ilinden Ankara iline dilerseniz şehirler arası otobüsle, otomobilinizle, tren hattıyla, yürüyerek ya da doğrudan havayoluyla seyahat edebilirsiniz. İller arası en hızlı seyahat süreci olarak sizlere havayolunu tavsiye ederiz. Kaliteli bir uçak sayesinde Sakarya ilinden Ankara iline birkaç dakikada ulaşabilirsiniz.

Sakarya ilinden Ankara iline en rahat şekilde ise havayolu üzerinden seyahat edebilirsiniz. Modern uçak sayesinde ailecek Sakarya ile Ankara arası güzel bir seyahat süreci sizleri beklemektedir.

Sakarya İle Ankara Arası Trenle Kaç Saat Sürer?

Aynı şekilde Sakarya ile Ankara arası trenle kaç saat sürer Sakarya iliyle Ankara ili arası tren hattı üzerinden ise yaklaşık olarak 10 saat 50 dakika sürmektedir. Özellikle her iki kent arasında bugün daha modern hızlı tren hattı söz konusudur. Böylece Sakarya ilinden Ankara iline hızlı tren hattı sayesinde Ankara il merkezine daha erken zamanda ulaşabilirsiniz.

Sakarya İlinden Ankara İline Yürüyerek Kaç Saatte Varılır?

2024 yılında Yaz ayında Sakarya ilinden Ankara iline yürüyerek kaçsaatte varılır Sakarya ilinden Ankara iline yürüyerek 66 saat sonrasında başkent Ankara merkezine ulaşabilirsiniz.

Bu yazı 60 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak